Sokos hotel torni

Kaikki Sokos Hotellit 40% alennuksessa 3+1 päivien kampanjassa

Sokos Hotellien varauksista saa nyt 40% alennusta päivän hinnasta. Tämä kampanja on osa Sokoksen 3+1 päivää alennusmyyntejä. Kampanja kestää 30.3-3.4 ja majoittua pitää 1.4-31.8. Kampanja on suunnattu S-ryhmän kanta-asiakkaille, joten tarjous edellyttää S-etukorttia. Kampanjaan kuuluu myös superiorhuoneet ja sviitit. Varauksissa on myös loistavat peruutusehdot, eli voit peruuttaa varauksen kuluitta aina majoittumispäivään klo. 18 asti. Varaus maksetaan vasta hotellilla yöpymisen yhteydessä.

S-ETUKORTILLA -40 % PÄIVÄN HINNASTA

Va­rausai­ka: ke 30.3. – su 3.4.
Ma­joi­tusai­ka: 1.4.–31.8.2022
Varauskoodi: 3PLUS122
Hin­taan si­säl­tyy:
-majoitus valitussa Sokos Hotellissa
-aamiainen (pl. Heymo 1)
-asiakassauna hotellikohtaisesti

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *