Sokos hotel torni

Kaikki Sokos Hotellit 40% alennuksessa 3+1 päivien kampanjassa

TARJOUS PÄÄTTYY TÄNÄÄN! Sokos Hotellien varauksista saa nyt 40% alennusta päivän hinnasta. Tämä kampanja on osa Sokoksen 3+1 päivää alennusmyyntejä. Kampanja kestää 28.9.-2.10. ja majoittua pitää 30.9.-31.12. Kampanja on suunnattu S-ryhmän kanta-asiakkaille, joten tarjous edellyttää S-etukorttia. Kampanjaan kuuluu myös superiorhuoneet ja sviitit. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä, eikä sitä voi muuttaa tai peruuttaa.

S-ETUKORTILLA -40 % PÄIVÄN HINNASTA

Va­rausai­ka: ke 28.9. – su 2.10.
Ma­joi­tusai­ka: 30.9.–31.12.2022
Hin­taan si­säl­tyy:
-majoitus valitussa Sokos Hotellissa
-aamiainen (pl. Heymo 1)
-asiakassauna hotellikohtaisesti

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.