Sokos hotel torni

Kaikki Sokos Hotellit 40% alennuksessa 3+1 päivien kampanjassa

Sokos Hotellien varauksista saa nyt 40% alennusta päivän hinnasta. Tämä kampanja on osa Sokoksen 3+1 päivää alennusmyyntejä. Kampanja kestää 29.3.-2.4. ja majoittua pitää 1.6.-31.8.2023. Uutiskirjeen tilaajat saavat etukoodin päivää aiemmin (28.3.). Kampanja on suunnattu S-ryhmän kanta-asiakkaille, joten tarjous edellyttää S-etukorttia. Kampanjaan kuuluu myös superiorhuoneet ja sviitit. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä, eikä sitä voi muuttaa tai peruuttaa.

S-ETUKORTILLA -40 % PÄIVÄN HINNASTA

Va­rausai­ka: ke 29.3. – su 2.4.
Ma­joi­tusai­ka: 1.6.–31.8.2023
Hin­taan si­säl­tyy:
-majoitus valitussa Sokos Hotellissa
-aamiainen (pl. Heymo 1)
-asiakassauna hotellikohtaisesti

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.