Intercontinental Doha Beach & Spa

Booking.com Black Friday

Booking.com suosittu Black Friday kampanja on alkanut. Kampanjassa on mukana hotelleja ympäri maailmaa. Löydät tarjouksia kaikista suurista kaupungeista. Tarjouksessa olevista hotelleista etusi on aina vähintään 30 %. Voit hakea hotelleja normaaliin tapaan ja tarjouksia löytyy vaikka kohdetta ei olisi listattu kampanjasivun esimerkkeihin. Kampanjassa mukana olevilla hotelleilla näkyy hotellilistauksessa musta ”black friday -tarjous” merkki. Kampanja on voimassa 29.11.2023 asti ja hotelleja voit varata yli vuoden ajalle, käytännössä ihan lähipäivistä, aina 2024 vuoden loppuun asti. Parhaat tarjoukset ja suosituimmat ajankohdat varataan ensimmäisenä, joten nopeus on nyt valttia.

Majoituksia löytyy tarjoushintaan mm. Lontoosta, Berliinistä, Barcelonasta, Tallinnasta ja Helsingistä. Käytännössä siis lähes kaikkialta maailmasta. Varaa nyt jo seuraavan matkasi hotelli tai jos et ole vielä löytänyt sopivaa matkakohdetta niin katso uusimmat tarjoukset etusivulta.

Enemmän vaihtoehtoja

Booking.comilta löytyy majoituksia jokaiseen makuun ja budjettiin. Voit varata mm. hotelleja, hostelleja, huoneistoja, majataloja ja yksityishenkilöiden ylläpitämiä majoituksia ympäri maailmaa. Vaihtoehtoja löytyy enemmän kuin monista kilpailevista varauspalveluista. Varausta helpottaa tehokas haku ja fiksut suodattimet, joiden avulla sinun on helppo etsiä erilaisia vaihtoehtoja. Sivuston tehokas hakujärjestelmä ja suodattimet auttavat sinua löytämään täydellisen paikan, olit sitten kaupunkilomalla tai seikkailemassa luonnossa.

Kanta-asiakasohjelma Genius

Booking.comilla on oma kanta-asiakasohjelma nimeltään ”Genius”. Geniuksen jäsenenä saat erikoistarjouksia, kuten alennuksia ja ilmaisia lisäetuja, kuten myöhäisen uloskirjautumisen. Mitä enemmän varaat Booking.comin kautta, sitä enemmän palkintoja saat.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *