Zakynthos Kreikka

Halvat äkkilähdöt

Äkkilähdöt ovat yleisesti matkayhtiöiden tarjomia matkoja tai lentoja, joiden lähtöpäivä on lähellä. Lähimmillään lähdöt saattavat olla jopa samana päivänä. Vaikka yleisesti äkkilähtöjen mielletään olevan halpa tapa matkustaa, eivät äkkilähdöt ole aina välttämättä halpoja. Esimerkiksi suosituimpien sesonkien aikana äkkilähdöt ovat usein melkein normaalihintaisia ja samoja matkoja on saattanut saada halvemmalla varaamalla matkan reilusti etukäteen.

Milloin äkkilähdöt ovat halpoja

Yleisesti halpoja äkkilähtöjä on tarjolla silloin, kun matkoja on myyty kyseiseen kohteeseen ennakoitua vähemmän. Matkanjärjestäjät tekevät reilusti etukäteen varaukset tietylle matkustajamääräälle hotelleihin ja lennoille, nämä kapasiteetin varaukset tehdään jopa yli vuotta aikaisemmin. Monesti heille on siis parempi myydä äkkilähtöjä halvalla, kuin jättää kyseiset matkat kokonaan myymättä.

Yleisesti esimerkiksi lämmin ja helteinen kesä Suomessa laskee kesän matkojen kysyntää. Muita syitä halpoihin äkkilähtöihin voi olla matkakohteen epävakainen tilanne, esimerkiksi Turkin kohdalla poliittinen ja sotilaallinen epävarmuus on vaikuttanut monesti matkojen myyntiin. Lisäksi sesonkien alku- ja loppuvaiheessa on monesti saatavissa halpoja äkkilähtöjä. Tietysti myös koronavirus on vaikuttanut voimakkaasti matkustamiseen ja tarjonnut tilaisuuden erittäin edullisten äkkilähtöjen löytämiseen.

Miten löydän halvat äkkilähdöt

Kaukana ovat ne ajat, kun halpoja äkkilähtöjä kannatti mennä passin ja luottokortin kanssa kyselemään lentokentälle. Eikä niitä kannata enää etsiä teksti-tv:ltä tai sanomalehdistäkään. Vaan nykyään kaikki halvimmat äkkilähdöt löytyvät internetistä matkatoimistojen omilta sivuilta. Tähän alle onkin listattu linkit matkatoimistojen äkkilähtöihin.

Apollomatkat äkkilähdöt

Aurinkomatkat äkkilähdöt

Detur äkkilähdöt

Ikaalisten Matkatoimisto äkkilähdöt

Nazar äkkilähdöt

Tjäreborg äkkilähdöt

Tui äkkilähdöt

Halvat äkkilähdöt

Tähän alle on listattuna parhaat poiminnat halvoista äkkilähdöistä eri matkatoimistoilta. Listattuna on sekä pelkkiä lentoja, että pakettimatkoja. Halvimmat matkat saattavat loppua todella nopeasti tai hinnat muuttua kysynnän mukaan.

Apollomatkat

Espanja Fuerteventura **** Playitas Resort 7 yötä lähtö 30.1.2022 202€/hlö, kun varaus kahdelle hengelle.

Espanja Fuerteventura **** Playitas Resort 7 yötä lähtö 6.2.2022 264€/hlö, kun varaus kahdelle hengelle.

Espanja Fuerteventura **** Playitas Resort 7 yötä lähtö 13.2.2022 256€/hlö, kun varaus kahdelle hengelle.

Dubai **** Aloft Palm Jumeirah 7 yötä lähtö 30.1.2022 573€/hlö, kun varaus kahdelle hengelle. Hotelli sijaitsee Dubain kuuluisalla palmun muotoisella saarella.

Espanja Las Palmas pelkät lennot 7 yötä lähtö 26.1.2022 68€/hlö.

Espanja Las Palmas pelkät lennot 7 yötä lähtö 2.2.2022 98€/hlö.

Tjäreborg

Espanja Playa del Ingles pelkät lennot 7 yöta, lähtö 26.1.2022 75€/hlö.

Espanja Teneriffa pelkät lennot 7 yötä, lähtö 30.1.2022 85€/hlö.

Espanja Teneriffa pelkät lennot 14 yötä, lähtö 1.2.2022 85€/hlö.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *