Matkalaukut

Yövy kuin Joe Biden! S-Etukortilla yöpyminen Radissonissa -25 %

Radisson Blu -hotelleissa saat 25 % alennuksen huonehinnasta S-Etukortilla. Suosituimmat päivät varataan nopeasti ja kannattaakin varata mahdollisimman pian. Edun saat etukoodilla ASOM. Yöpymisestä kertyy lisäksi bonusta. Tästä linkistä pääset suoraan kampanjasivulle, jossa näkyy Suomessa olevat hotellit ja etukoodi on valmiiksi syötettynä.

Varausaika 15.8. asti.

Radissonin hotellit ovat keskimäärin erittäin hyviä ja aamupala on hyvä. Seuraavia hotelleja voi kuitenkin erityisesti suositella.

Radisson Blu Royal, Helsinki. Loistava sijainti heti Kampin kauppakeskuksen vieressä. Täällä Joe Biden yöpyi Suomen virailullaan. Tiettävästi Biden majoittui presidentin sviitissä, jonka hinta on n. 1500-2000 €/yö. Edullisempiakin sviittejä löytyy ja muita huoneita on saatavilla selkeästi huokeampaan hintaan.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere. Loistava sijainti ja ylemmistä kerroksista hienot näköalat. Vanhanajan tunnelmaa ja loistokkuutta. Kovimmilla helteillä hotelli saattaa kuitenkin olla lämmin, sillä vanhassa rakennuksessa ei ole tehokasta ilmastointia. Syksyä kohden hotelli on kuitenkin mitä mainioin.

Radisson Blu Plaza, Helsinki. Loistava sijainti heti rautatieaseman ja Casinon vieressä. Hieno kivitalo ja mahtava ravintolasali. Huoneet on uudistettu 2019 ja hotelli pysynyt ajanmukaisena.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *