Naantalin Kylpylän Flash Sale tarjoukset

VIIMEINEN PÄIVÄ VARATA! Naantalin kylpylän 48 tuntia kestävä Flash Sale alkaa torstaina 14.9 klo. 00.01, eli heti vuorokauden vaihduttua. Myynnissä on syksyn kylpylälomia erittäin hyvällä alennuksella. Varattavissa on yöpymisiä Naantalin kylpylän lisäksi Ruissalon Kylpylään ja Naantali City Apartmentsiin. Naantalin kylpylä on yksi suomen parhaista kylpylöistä, nyt onkin hyvä mahdollisuus viettää siellä rentouttava kylpyläloma edullisesti.

Myyntiaika: to 14.9 klo. 00.01-pe 15.9 klo. 23.59

Yöpyminen: 15.9-31.10 välisenä aikana

Kampanjakoodi: PROFLASH

Naantalin kylpylä:

Comfort-huone (1 vrk) alkaen 119,-/vrk
Comfort-huone (min. 2 vrk) alkaen 99,-/vrk

Hintaan sisältyy:

1-2 hlöä/huone, Buffetaamiainen, vapaa sauna- ja allasosaston sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö. Tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Huone maksetaan varauksen yhteydessä. Ei mahdollisuutta varauksen kuluttomaan peruuttamiseen tai ajankohdan muuttamiseen.

Ruissalon Kylpylä:

Classic-huone (1 vrk) 99,-/vrk
Classic-huone (min. 2 vrk) 79,-/vrk

Hintaan sisältyy:

1-2 hlöä/huone, buffetaamiainen, vapaa sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. Tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Huone maksetaan varauksen yhteydessä. Ei mahdollisuutta varauksen kuluttomaan peruuttamiseen tai ajankohdan muuttamiseen.

Naantali City Apartments

1 vrk, kaksio 1-4 hlöä 99,-
1 vrk, kolmio 1-6 hlöä 149,-
Min. 2 vrk, kaksio 1-4 hlöä 79,-/vrk
Min. 2 vrk, kolmio 1-6 hlöä 119,-/vrk

Varaukseen voi lisätä:

Aamiaisbuffet Naantalin Kylpylässä 16,-/aikuinen ja 8,-/lapsi
Kylpylän sauna- ja allasosaston käyttö (3 tuntia) erikoishintaan 10,-/aikuinen/kerta ja 7,-/lapsi/kerta.
Naantali City Apartments on viihtyisä ja tyylikkäs huoneistohotelli aivan Kylpylän vieressä. Huoneisto on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat omaa rauhaa ja tilaa ja arvostat myös keittomahdollisuutta majoituksessasi. Tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Huone maksetaan varauksen yhteydessä. Ei mahdollisuutta varauksen kuluttomaan peruuttamiseen tai ajankohdan muuttamiseen.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *