Sokos hotel torni

Kaikki Sokos Hotellit 30% alennuksessa 3+1 päivien kampanjassa

Sokos Hotellien varauksista saa nyt jopa 30% alennusta päivän hinnasta. Tämä kampanja on osa Sokoksen 3+1 päivää alennusmyyntejä. Kampanja kestää 2.-7.4. ja majoittua voit 15.4.-31.5.2024. Uutiskirjeen tilaajat saavat etukoodin päivää aiemmin (2.4.). Kampanja on suunnattu S-ryhmän kanta-asiakkaille, joten tarjous edellyttää S-etukorttia. Varaus tehdessä sinun tulee olla kirjautuneena verkkopalveluun S-käyttäjätilillä. Kampanjaan kuuluu myös superiorhuoneet ja sviitit. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä, eikä sitä voi muuttaa tai peruuttaa.

S-ETUKORTILLA -30 % PÄIVÄN HINNASTA

Va­rausai­ka: ti 2.4.- su 7.4., uutiskirjeen tilaajille myynti alkaa 2.4. klo. 8.00, muille 3.4.
Ma­joi­tusai­ka: 15.4.-31.5.2024
Varauskoodi: 3PLUS124K

Hin­taan si­säl­tyy:
-majoitus valitussa Sokos Hotellissa
-aamiainen (pl. Heymo 1)
-asiakassauna hotellikohtaisesti

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *