Tukholma Ruotsi

Scandic 3 yötä 2 hinnalla

Scandic myy kesän yöpymisiä tarjoushintaan Scandic Friends jäsenille. Jäseneksi voit liittyä ilmaiseksi ja keräät sen jälkeen yöpymisistä pisteitä. Saat nyt 3 yötä 2 hinnalla, kun varaat yöpymiset 23.4. mennessä. Hintaan kuuluu myös aamupala. Majoittua voit kaikkina päivinä 21.6.–18.8.2024. Tarjous on voimassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa. Voitkin hyödyntää edun myös matkustaessa lähimaissa. Scandic tarjoaa myös teinihuoneita hintaan 65 €/yö. Huoneet sijaitsevat aina varsinaisen huoneen lähellä. Nyt kannattaakin varata kesälomalle hotelli valmiiksi. Yleensä lomasesonkina alennuksia on vähemmän tarjolla. Katso tarjoukset tästä.

Scandic Helsinki Aviopolis sijaitsee lentokentän ja Flamingon kylpylän lähellä. Myynnissä on myös kylpyläpaketteja Flamingoon.

Scandic Imatran Valtionhotelli linnamainen rakennus kosken vieressä on itsessään nähtävyys. Vuoksen varrella on mukavia ulkoilureittejä

Scandic Hamburger Börs Turussa jo vuodesta 1984 asiakkaita palvellut hotelli on hiljattain uudistettu.

Scandic Rukahovi sijaitsee Rukan parhaalla paikalla. Täältä on kätevä suunnata esim. Pienen Karhunkierroksen upeisiin maisemiin.

Scandic Grand Central Helsinki uudehko hotelli sijaitsee Helsingin rautatieaseman upeassa rakennuksessa.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *