Lentokoneen siipi

Tarjouslennot Müncheniin

16.5.21

Lufthansan suorat lennot Müncheniin ovat heinäkuussa varattavissa hintaan 133 €. Lentoaika Helsingistä Müncheniin on vain 2 h 30 min. Kaupunki itsessään on kaunis ja nähtävää riittää hyvin viikoksi. Sijainti on kuitenkin loistava jos haluat nähdä hieman enemmän. Vuokra-autolla ajat Itävaltaan reilussa tunnissa ja Alppimaisemissa ajelet Innsbruckiin alle kahdessa tunnissa. Alle 3 tunnissa oletkin jo Italiassa ja reilussa 3 tunnissa pääset kauniiseen Bolzanoon. Gardajärven rantoja pitkin ajat Münchenistä Veronaan 5 tunnissa. 

Joustavat liput

Lufthansan tarjoushintaiset liput ovat joustavat ja voit siirtää heinäkuun loppuun mennessä varattuja lentoja. Voit jopa vaihtaa matkakohdetta ja lentoja voit siirtää aina 31.7.2022 asti. Mikäli uusi lento on kalliimpi, maksat vain hintojen erotuksen verran. Voitkin huoletta varata lennot heinäkuuksi. 

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *