Lentokoneen siipi

Tarjouslennot Müncheniin

Lufthansan suorat lennot Helsingistä Müncheniin ovat varattavissa helmi-huhtikuussa, halvimmillaan hintaan  123 euroa. Lufthansalla lennät mukavasti Saksaan. Lentoaika Helsingistä Müncheniin on vain 2 h 30 min. Kaupunki itsessään on kaunis ja nähtävää riittää hyvin viikoksi. Sijainti on kuitenkin loistava jos haluat nähdä hieman enemmän. Vuokra-autolla ajat Itävaltaan reilussa tunnissa ja Alppimaisemissa ajelet Innsbruckiin alle kahdessa tunnissa. Alle 3 tunnissa oletkin jo Italiassa ja reilussa 3 tunnissa pääset kauniiseen Bolzanoon. Gardajärven rantoja pitkin ajat Münchenistä Veronaan 5 tunnissa. Autobahnia pitkin ajaminen on joutuisaa ja matka taittuu nopeasti. Vuokra-autot ovat Saksassa kohtuuhintaisia. Alta löydät esimerkkejä edullisista lennoista.

Helsinki-München-Helsinki

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *