Ryanair lentokone

Ryanair avaa lisää suoria lentoreittejä loka-marraskuussa

Halpalentoyhtiö aloittaa uudelleen liikennöinnin Helsinki-Vantaalta. Loka-marraskuussa avataan yhdeksän suoraa lentoreittiä Helsingistä. Jatkossa Helsingistä voi lentää Brysseliin, Milanoon, Pariisiin, Budapestiin, Varsovaan, Poznaniin, Riikaan, Kaunasiin ja Lontooseen. Ryanair liikennöi yleensä suurkaupunkien läheisille kentille kuten Milanossa Bergamoon (45 km Milanosta) ja Lontoossa Stanstediin (50 km Lontoosta). Lentokentissä itsessään ei ole suurta vikaa ja kentät ovat usein pääkenttiä rauhallisempia. Joillakin kentillä palveluita ja erilaisia kahviloita on normaalia vähemmän. Usein julkisilla pääsee kuitenkin edullisesti lentokentältä eteenpäin. Ryanair mainostaa yhdensuuntaisia lentoja hintaan 19,99 €. Käytännössä varsin harvoin pääset lentämään molemmat suunnat yhtä halvalla. Tammikuussa Helsingistä pääseen Brysseliin 40 eurolla. Milanoon pääsee lokakuussa Helsingistä edestakaisin hieman alle 100 eurolla. Kaikkineen 100 euron suora lento Milanoon on normaaliin hintatasoon nähden edullinen.

Lentoja Lappeenrannasta

Ryanair myi aiemmin Lappeenrannasta lentoja Milanoon ja heinäkuulle. Tällä hetkellä Lappeenrannasta voi varata lennot Wieniin, Milanoon, Budapestiin, Berliiniin ja Memming. Lentoja on varattavissa elokuulle. Lennot Lappeenrannasta ovat edullisempia kuin Helsingistä. Ryanair säästää lentokenttämaksuissa ja siirtää tämän säästön asiakkaille.

Halvimmillaan elokuussa pääsee 1.-15.8. Wieniin 26 eurolla.

Tampereelta vain yksi lentoreitti

Aiemmin Ryanair operoi pääosin Tampereen kentältä, mutta nyt Tampereelta on toistaiseksi avautumassa vain yksi lentoreitti. Lokakuusta alkaen Ryanair lentää Tampereeltä Lontooseen. Todennäköisesti uusia reittäjä avataan 2022.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *