Matkatoimisto Deturin ongelmat jatkuvat

Matkatoimisto Detur on ollut jo pidempään taloudellisissa ongelmissa. Nyt tilanne vaikuttaa huonontuneen entisestään. Deturin asiakkailta on Turkissa hotellit alkaneet pyytämään maksua yöpymisistä. Matkailijat ovat maksaneet matkat Deturille normaalisti etukäteen, eli lennot ja majoituksen sisältämän kokonaishinnan. Hotellit eivät ole ilmeisesti saaneet maksuja Deturilta ja ovatkin päättäneet alkaa perimään niitä suoraan asiakkailta. Tilanne tuntuu koskevan useampaa eri hotellia ja Deturin asiakkaita useammasta eri maasta. Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirasto on yrittänyt selvittää tilannetta Deturilta, siinä kuitenkaan vielä onnistumatta.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston tiedoite asiasta.

Nyt kannattaa siis olla erityisen varovainen varatessa matkoja Deturilta! Detur on tiedottanut peruvansa kaikki loppuvuoden 2022 chartermatkat.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *