Lentodiilit.fi uudistuu!

Matkailu avautuu hiljalleen ja alkaa olemaan aika suunnitella tulevia matkoja. Mahtavia tarjouksia julkaistaan jatkuvasti. Sivustoa uudistetaan ja tarjousten lisäksi on tulossa paljon muuta matkailuun liittyvää sisältöä. Pysy siis kuulolla!

Jaa tämä tarjous kaverille:

6 ajatusta aiheesta “Lentodiilit.fi uudistuu!”

  1. Vinkki; Ennen otsikoita selattaessa näkyi heti otsikon jälkeen julkaisu päivämäärä. Tässä uudessa sivussa sitä ei ole näkyvillä. Mielestäni todella mukava ominaisuus, sillä näkee avaamatta, että onkohan tarjous jo muuttunut

    1. Kiitos vinkistä. Tämä ominaisuus on tulossa käyttöön. Sivu on vasta kehitysvaiheessa ja tulee kohtaamaan vielä huomattavia muutoksia. Halusimme alkaa julkaisemaan tarjouksia mahdollisimman nopeasti, siitä johtuen otimme sivun käyttöön keskeneräisenä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *