Norwegian

Norwegian avaa reittejä Helsingistä

Heinäkuussa 4 kohdetta

Suomalaisten suosima halpalentoyhtiö Norwegian avaa lentoreittejä Helsinki-Vantaalta. Heinäkuussa suorialentoja löytyy 4 ulkomaan kohteeseen (Alicante, Malaga, Oslo ja Tukholma). Osloon lennot maksavat heinäkuussa reilut 80 € ja Malagaan reilut 160 €. 

Elokuussa suoria lentoja 15 kohteeseen

Elokuussa suorien lentojen tarjonta kasvaa vauhdilla ja Helsinki-Vantaalta pääsee jo 15 eri kohteeseen. Elokuussa lentoja on tarjolla Espanjaan, Kreikkaan, Bulgariaan, Puolaan, Iso-Britanniaan, Norjaan, Ruotsiin, Montenegroon ja Kroatiaan. Alle 100 eurolla saat suorat lennot Osloon, Lontooseen tai  Krakovaan. Helsinki-Vantaalta voi lentää myös Ouluun ja Rovaniemelle eli vaihtamalla Helsingissä pääsee myös näistä kaupungeista vastaaviin kohteisiin. Välilaskullisia kohteita löytyykin vielä yli 30 kpl, suorien lentojen lisäksi. 

Norwegian vältti konkurssin

Norwegianin kohdalla on huhuttu jo monta kertaa konkurssista. Huhut eivät ole kuitenkaan käyneet toteen. Norwegian on onnistunut järjestelemään lainansa ja pystyy jatkamaan operointia. Nykyiset rahat riittävät yhtiön johdon mukaan vuoden 2022 kesän yli. Lentojen osalta kannattaa kuitenkin aina käyttää varmuudeksi luottokorttia, näin olet paremmassa asemassa jos lennoista pitää saada rahat takaisin.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *