Finnair lentokone

Finnair korottaa pisteillä varattavien palkintolentojen ja matkustusluokankorotusten hintoja

Finnair tekee muutoksia palkintolentojen ja matkustusluokankorotusten pisteveloituksiin. Tässä tapauksessa muutos tapahtuu kuluttajan kannalta huonompaan suuntaan, eli muutamaa poikkeusta lukuunottamatta korotusten ja palkintolentojen hinnat nousevat. Esimerkiksi meno-paluu Helsingistä Berliiniin economyluokassa maksaa entisen 30 000 pisteen sijasta 40 000 pistettä ja 30 euroa lisämaksuina.

Korkeampien pistehintojen lisäksi uutena kuluna tulee myös palkintolentoihin lisämaksu. Lisämaksu vaihtelee 10-120€/suunta välillä alueesta ja matkustusluokasta riippuen. Muutokset astuvat voimaan uusille varauksille 15.6.2023 alkaen, sitä ennen tehdyille varauksille on käytössä vanhat veloitukset. Palkintolentojen varaukset ja matkustusluokankorotukset pisteillä kannattaa siis tehdä ennen kyseistä päivämäärää.

Finnairin vanhat palkintolentojen pisteveloitukset ennen 15.6.2023 tehdyille varauksille:

Finnairin uudet palkintolentojen pisteveloitukset 15.6.2023 alkaen:

Finnairin palkintolentojen uudet lisämaksut 15.6.2023 alkaen:

Finnairin matkustusluokankorotusten vanhat pisteveloitukset ennen 15.6.2023 tehdyille korotuksille:

Finnairin matkustusluokankorotusten uudet pisteveloitukset 15.6.2023 alkaen tehdyille korotuksille:

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *