Matkalaukut

Singles’ Dayn matkatarjoukset

Julkaisemme tässä artikkelissa Singles’ Day matkatarjoukset eri toimijoilta. Tarjolla on lentoja ja hotelleja alennuksella. Tänä vuonna ennakkotarjouksia ei ole vielä juurikaan julkaistu. Finnairilla on kuitenkin meneillään 100 vuoden historiansa kunniaksi kova tarjouskampanja ja AirBalticilla on oma kampanja meneillään. Tarjouksia on kuitenkin tulossa 11.11.2023. Muita Singles’ Day -tarjouksia löydät Singlesday.fi. Ajankohtaiset tarjoukset näet aina Lentodiilien etusivulta.

Alta näet viime vuoden tarjoukset. Päivitämme uudet kun tarjouksia julkaistaan.

Radisson Hotels

Radisson Hotels aloitti ennakkotarjouksen jäsenilleen. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä helposti verkkosivujen kautta. Jäsenet saatavat jopa 30 % alennuksen ja 2000 lisäpistettä varauksesta. Näet tarjoushinnat kirjautumalla sisään. Varaa majoituksesi 10.-28.11. välisenä aikana. Tarjoushinnat ovat voimassa viikonlopun majoituksista. Varauksia voit tehdä yli vuoden ajalle eli 5.12.2022-31.12.2023. Tarjouksen piirissä on hotelleja Suomen lisäksi eri puolilta maapalloa. Suomesta voi suositella esim. Radisson Blu Grand Hotel Tammer (Tampere) ja Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki.

Norwegian

Norwegianilla on vain 11.11. klo 23.59 asti varattavissa tarjoushintaisia lentoja. Koodilla SINGLESDAY22 saat jopa 30 % alennuksen lennoista. Matkustaa voit 21.11.2022 – 25.03.2023 välisenä aikana.

Tjäreborg

Tjäreborgilla on Happy Weekend. Voit saada jopa 600 € alennuksen/varaus. Tarjous koskee tammi-, helmi-, ja maaliskuun lomamatkoja. Varaa 14.11. klo 23.59 mennessä.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *