Helsinki

Scandic hotellit tarjouksessa alk. 95 €

Hotelliketju Scandic myy yöpymisiä jäsenille tarjoushintaan 12.1.-7.4.2024 väliselle ajalle. Jäseneksi voit liittyä ilmaiseksi ja saat vielä tarjoushintaisesta yöpymisestä pisteitä. Mikä parasta kampanjassa voit majoittua viikonloppuisin ja kampanja on voimassa myös kaikkina päivinä hiihtolomalla ja pääsiäisenä. Kannattaa kuitenkin varata nopeasti, sillä varsinkin loma-aikojen tarjoushintaiset huoneet menevät nopeasti. Kampanjasta voit varata majoituksen kahdelle hengelle edullisimmillaan 95 €/yö. Kampanjassa on mukana hotellit ja kylpylähotellit Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa, Saksassa ja Puolassa. Majoitukseen sisältyy aina maittava aamiainen, sauna ja kuntosali yms. palveluiden käyttö. 65 € saat lisäksi varattua teinihuoneen, mikäli mukana matkustaa 13-19 vuotiaita lapsia.

Scandic Kalliosta löytyi jopa 75 € hintaan huoneita hiihtolomaviikolla 8. Kyseessä on toki ikkunaton cabin-huone, mutta edullista majoitusta etsivälle sekin on hyvä vaihtoehto.

Majoittua voit viikonloppuisin 12.1.–7.4.2024 sekä kaikkina päivinä hiihtolomalla ja pääsiäisenä. Jäsenhinnat ovat erikoistarjouksessa 270 hotellissa, kuudessa maassa. Varaa hotellit Suomessa 23.1 mennessä ja muissa maissa 21.1. mennessä.

Hinta: alkaen 95 €/2 hengen huone

Hotellisuosituksia Scandicin hotelleista.

Scandic Helsinki Aviopolis sijaitsee lentokentän ja Flamingon kylpylän lähellä. Myynnissä on myös kylpyläpaketteja Flamingoon.

Scandic Imatran Valtionhotelli linnamainen rakennus kosken vieressä on itsessään nähtävyys.

Scandic Hamburger Börs Turussa jo vuodesta 1984 asiakkaita palvellut hotelli on hiljattain uudistettu.

Scandic Rukahovi sijaitsee Rukan parhaalla paikalla.

Scandic Grand Central Helsinki uudehko hotelli sijaitsee Helsingin rautatieaseman upeassa rakennuksessa.

Jaa tämä tarjous kaverille:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *