Finnair lentokone

Finnairin uudet palkintolentojen pisteveloitukset tulivat voimaan luvattua aikaisemmin

Uusien palkintolentojen pisteveloitusten piti tulla voimaan 15.6.2023, mutta ne tulivatkin voimaan jo tänään 14.6.2023 noin klo. 20.15. Lukijamme vinkkasi meitä asiasta ja teimme itse joitakin hakuja palkintolennoista ja kyllä uudet veloitukset ovat todellakin tulleet käyttöön etuajassa economyluokan osalta. Businessluokan lennot ovat vielä vanhalla veloituksella, kuten kuuluukin olla. Erityisen harmillista tämä on niille, jotka olivat jättäneet palkintolentojen varauksen vanhalla hinnalla ihan viime hetkille. Matkustusluokan korotusten veloitukset näyttävät sentään vielä olevan vanhalla hinnalla. Alla muutamia kuvakaappauksia tekemistämme hauista noin klo. 21.25. Finnair näyttää korjanneen virheen osittain ja ainakin nyt klo. 23.00 palkintolentoja saa taas varattua vanhalla pisteveloituksella, mutta uusi rahallinen lisämaksu näyttää tulevan hintoihin mukaan.

Huomisesta alkaen astuu voimaan uudet korkeammat veloitukset Finnairin palkintolennoista ja matkustusluokan korotuksista. Tänään voit siis vielä käyttää pisteitä entiseen hintaan. Joissakin tapauksissa korotukset ovat huomattavia, joten nyt kannattaa tarkastaa löytyisikö sopivaa kohdetta pisteillä varattavaksi. Lue lisää tulevista korotuksista artikkelistamme.

Vanha veloitus 15 000 pistettä.
Vanha veloitus 15 000 pistettä.
Vanha veloitus 7 500 pistettä.
Vanha veloitus 7 500 pistettä economy. Business edelleen vanhalla 12 500 pisteen hinnalla.
Vanha veloitus 15 000 pistettä.
Vanha veloitus 15 000 pistettä.
Matkustusluokan korotuksen hinta ei ole vielä muuttunut.

Jaa tämä tarjous kaverille:

5 ajatusta aiheesta “Finnairin uudet palkintolentojen pisteveloitukset tulivat voimaan luvattua aikaisemmin”

  1. Ja Finnair muutti sitten jo nyt pistelentojen hinnat korkeimmiksi vaikka nimenomaan sanovat että astuu voimaan 15.6. Pistehinnat muuttuivat noin 20.15 eli reilusti ennen vuorokauden vaihtumista. Aika härskiä toimintaa!

  2. Pisteet korjaantuivat takaisin n. 22.30, MUTTA nyt varatulla lennolla veloitetaan hyvin todennäköisesti lisämaksu koodilla YR. Euroopan lennoilla siis 30€/ meno-paluu.

    1. Luultavasti ole oikeassa, koska esimerkiksi Helsinki-Alicante lennosta näyttäisi menevän nyt pisteiden lisäksi reilu 30 euroa lisämaksu entisen reilun 10 euron sijaan.

  3. Olipa ikävä virhe. Ja tuskin yrittävätkään oikaista tai hyvittää. Itse muistin tuon korotuksen vasta eilen ja vasta illalla oli aikaa ryhtyä varaamaan lippuja. Vaan kun ehdin asiaan noin klo 22, näyttivät kaikki hinnat korotetun uuteen tilanteeseen. Jäi homma sitten tekemättä.

    Aika pienillä teoilla saadaan hyvän yhtiön mainetta murennettua. Halpayhtiön kaltainen hinnoittelu lentolaukuille meni jo liian pitkälle.

    1. Tapauksessasi saattaisi onnistua lentojen varaaminen vielä vanhalla veloituksella olemalla yhteydessä asiakaspalveluun tänään. Itse ainakin tekisin niin ja uskon myös Finnairin puolelta tuon varauksen vanhalla veloituksella onnistuvan. Vaikka muutoksia tulikin, niin silti heidänkin tavoitteena on pitää asiakkaat tyytyväisinä ja jatkossakin asiakkainaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *